Betere Boekhouder

Beschrijving

Betereboekhouder gaat op zoek naar de crème de la crème: boekhouders en accountants waarvan zij zeker zijn dat ze voldoen aan de hoogste normen en certificering. Vervolgens zoekt het systeem naar de beste match aan de hand van de antwoorden van de ondernemer. Want ieders’ situatie is uniek.

Onze designers hebben een website gebouwd op basis van de door hen aangeleverde wireframe. Hierin hebben we een intergratie gemaakt met een formulier dat op basis van de ingevulde data de ideale boekhouder toont aan de doelgroep.

Industrie

Marketing

Bedrijfsnaam

Betere Boekhouder

Wat we hebben geleverd
  • WordPress website
  • SEO basis

Uitdaging

De website moet gebouwd worden vanuit een aangeleverd wireframe en er moet een intergratie gemaakt worden met een form plugin.

Oplossing

Door het wireframe pixel perfect na te bouwen in WordPress creëren we een 1:1 gelijk website design.

Het formulier laden we in via een API code en deze maken we responsive zodat het formulier op elk apparaat werkt.

Impact

Met deze razendsnelle custom website maken we het makkelijker voor de doelgroep om een boekhouder te vinden en verzamelen we leads via het formulier.

Bekijk wat opdrachtgevers over ons zeggen

mart van de Weijenberg
mart van de Weijenberg
21/09/2022
Meedenkend bedrijf wat snel werkt en initiatieven neemt.
Maik Bouwe
Maik Bouwe
20/09/2022
Sparketing is een betrouwbare partij waar ik fijn zaken mee doe! Leveren goed werk en komen altijd hun afspraken na.
Mathias Seignette
Mathias Seignette
20/09/2022
Dennis is een topper en helpt mijn bedrijf alarmed goed online. Thx!!
Zoubeir Telioui
Zoubeir Telioui
05/08/2022
Mooie website laten maken door Sparketing, goed bereikbaar en handelen snel naar je wensen. Daarnaast zeer behulpzaam en denken graag met je mee.
Sijmen de Boer
Sijmen de Boer
15/03/2022
Fijne ervaringen met Sparketing, ze hebben een snelle en functionele website voor me gemaakt. De communicatie was snel en duidelijk!
Maxime's Sushi
Maxime's Sushi
12/01/2022
Website met webshop laten maken. We hadden geen idee hoe we het wilde en het heeft echt super uitgepakt. Alleen met een logo heeft hij onze style perfect in de website gevormd. Helemaal blij. Reageert ook snel op e-mails en past snel aan wat je aangepast wil hebben!
Social Training Club
Social Training Club
18/12/2021
Nu al enkele maanden in contact met Dennis voor verschillende projecten. Tot nu toe nog niemand meegemaakt die beschikt over de expertise die Dennis heeft. Vriendelijk en makkelijk in de omgang en staat altijd klaar voor mij als het nodig is. 5 dik verdiende sterren.
Naomi Hamwijk
Naomi Hamwijk
31/07/2021
Dennis heeft een mooie website voor mij gebouwd waar ik ontzettend blij mee ben. Hij houdt heel goed rekening met de huisstijl en neemt dit goed mee door de hele website heen. De communicatie liep ontzettend vlot. Zeker een aanrader!
Femke Gondrie
Femke Gondrie
28/06/2021
Wij zijn erg blij met onze website. Dennis denkt met je mee en gaat snel voor je aan de slag!