Elkaar Ontmoeten

Beschrijving

Ben je alleen, 50 jaar of ouder en klaar voor een volgende stap? Het gezelschap van Elkaar Ontmoeten bestaat altijd uit een gezellige mix van actieve 50-plussers. Vaak ontstaat er een juiste klik tussen mensen van wie de paden eigenlijk niet zo snel zouden kruisen.

Ons team heeft een conversiegerichte website voor Elkaar Ontmoeten gebouwd. Hier tonen we overzichtelijk de verschillende activiteiten. Daarnaast komen er via de door ons verzorgde Meta Ads nieuwe aanmeldingen binnen die we via automations doorsturen naar ActiveCampaign.

Industrie

Single activiteiten

Bedrijfsnaam

Elkaar Ontmoeten

Wat we hebben geleverd
  • WordPress website
  • Meta Ads
  • Google Ads
  • Automation
  • SEO basic

Uitdaging

Een conversiegerichte website ontwerpen waar de doelgroep zich kan aanmelden voor verschillende activiteiten.

Hier moeten we goed rekening houden met de 50+ doelgroep. Oftewel, aanmelden zo simpel mogelijk maken.

Oplossing

Met een unieke website vallen ze op voor de doelgroep. Om de activiteiten te vullen zoeken we naar nieuwe aanmeldingen via Meta Ads.

Met een unieke website vallen ze op voor de doelgroep. Om de activiteiten te vullen zoeken we naar nieuwe aanmeldingen via Meta Ads.

Impact

Met de nieuwe website is het gemakkelijk voor de doelgroep om zich aan te melden voor activiteiten. Dankzij de door ons verzorgde Meta Ads komen er nieuwe aanmeldingen binnen.

De data van de aanmeldingen sturen we door naar Mailerlite om te gebruiken voor nieuwsbrieven en retargeting.

Bekijk wat opdrachtgevers over ons zeggen

mart van de Weijenberg
mart van de Weijenberg
21/09/2022
Meedenkend bedrijf wat snel werkt en initiatieven neemt.
Maik Bouwe
Maik Bouwe
20/09/2022
Sparketing is een betrouwbare partij waar ik fijn zaken mee doe! Leveren goed werk en komen altijd hun afspraken na.
Mathias Seignette
Mathias Seignette
20/09/2022
Dennis is een topper en helpt mijn bedrijf alarmed goed online. Thx!!
Zoubeir Telioui
Zoubeir Telioui
05/08/2022
Mooie website laten maken door Sparketing, goed bereikbaar en handelen snel naar je wensen. Daarnaast zeer behulpzaam en denken graag met je mee.
Sijmen de Boer
Sijmen de Boer
15/03/2022
Fijne ervaringen met Sparketing, ze hebben een snelle en functionele website voor me gemaakt. De communicatie was snel en duidelijk!
Maxime's Sushi
Maxime's Sushi
12/01/2022
Website met webshop laten maken. We hadden geen idee hoe we het wilde en het heeft echt super uitgepakt. Alleen met een logo heeft hij onze style perfect in de website gevormd. Helemaal blij. Reageert ook snel op e-mails en past snel aan wat je aangepast wil hebben!
Social Training Club
Social Training Club
18/12/2021
Nu al enkele maanden in contact met Dennis voor verschillende projecten. Tot nu toe nog niemand meegemaakt die beschikt over de expertise die Dennis heeft. Vriendelijk en makkelijk in de omgang en staat altijd klaar voor mij als het nodig is. 5 dik verdiende sterren.
Naomi Hamwijk
Naomi Hamwijk
31/07/2021
Dennis heeft een mooie website voor mij gebouwd waar ik ontzettend blij mee ben. Hij houdt heel goed rekening met de huisstijl en neemt dit goed mee door de hele website heen. De communicatie liep ontzettend vlot. Zeker een aanrader!
Femke Gondrie
Femke Gondrie
28/06/2021
Wij zijn erg blij met onze website. Dennis denkt met je mee en gaat snel voor je aan de slag!