FutureXL

Beschrijving.

Door de toenemende digitalisering staan organisaties nu op een T-splitsing. Wie en wat willen we over 5 jaar zijn? FutureXL helpt organisaties deze vragen te beantwoorden door middel van data.

Onze designers hebben een unieke meertalige website ontworpen en gebouwd. Met onze marketing ondersteuning krijgt FutureXL nieuwe leads binnen door gebruik te maken van LinkedIn en Google advertenties. Daarachter staat een krachtig door ons gebouwd backlink profiel dat ondersteund wordt door verschillende SEO blogs waardoor ze op SEO erg goed scoren. Daar nog bovenop hebben we een volledige beeldbank gevuld met de contentshoot die we bij FutureXL hebben gedaan.

Wil jij ook een website laten maken? Bekijk onze mogelijkheden of plan een digitale koffie. Wij staan klaar om jouw digitale dromen waar te maken!

Wat we hebben geleverd
  • Meertalige website
  • Google Ads
  • LinkedIn Ads
  • Contentshoot
  • SEO pakket

Uitdaging.

FutureXL is bezig met het herpositioneren van hun bedrijf in de markt. De doelgroep zijn management teams bij grote bedrijven, daarom moet de website een serieuze maar niet te saaie uitstraling krijgen.

Daarnaast willen ze graag de nationale markt veroveren, hiervoor moet de website ook in het engels beschikbaar zijn.

Oplossing.

De website moet het gemakkelijk maken voor hun doelgroep om contact op te nemen of de whitepaper te downloaden.

Met nieuwe beelden geven we de website een professionele uitstraling. Aan de hand van ondersteunende marketingcampagnes vergroten we de nationale naamsbekendheid.

Impact.

Met deze website maken we het makkelijk voor de doelgroep om te converteren naar een lead. Dankzij de contentshoot krijgt de website een professionele look en feel.

De door ons verzorgde marketingcampagnes zorgen ervoor dat FutureXL constant in de aandacht staat op de markt.