Fysiotherapie Airborne

Beschrijving.

Bij Fysiotherapie Engelsbergen – Genderdal – Airborne leveren ze zorg op het gebied van bewegen. In een prettige omgeving en met een vakkundig team begeleiden zij patiënten naar hun doelen.

Ons team heeft een supersnelle website voor ze ontworpen en gebouwd waar de expertises voorop staan. Daarnaast hebben onze content creators op elke locatie een toffe video gemaakt en een beeldbank volgeschoten met hoge kwaliteit foto’s.

In combinatie met het maandelijkse SEO pakket en de Google Ads campagne die wij voor de praktijk uit handen hebben genomen zorgen we voor een constante stroom aan website bezoekers die uiteindelijk converteren naar klanten voor de praktijk.

Wil jij ook een website laten maken? Bekijk onze mogelijkheden of plan een digitale koffie. Wij staan klaar om jouw digitale dromen waar te maken!

Wat we hebben geleverd
  • WordPress website
  • Bedrijfsvideo
  • Beeldbank
  • Google Ads
  • SEO pakket

Uitdaging.

De praktijk heeft meerdere locaties die allemaal goed uitgelicht moeten worden. Daarnaast is er weinig goed beeld aanwezig die de indicaties van de praktijk goed uitlichten.

Ook is de website bijna niet vindbaar en scoren ze erg laag in de regio.

Oplossing.

Nadat we een aantal content shoots gedaan hebben, is er een volle beeldbank aanwezig waarmee de website, indicaties en locaties gevuld kunnen worden. Dit zorgt voor herkenning en overzicht.

In combinatie met het SEO pakket en de Google Ads heeft de praktijk meer naamsbekendheid in de regio.

Impact.

Door de nieuwe website is het makkelijker om overzichtelijk de locatie’s te bekijken en snel een afspraak te maken. Patiënten vertrouwen de praktijk sneller omdat er geen stock beeld meer aanwezig is.

Website bezoekers krijgen nu echt een beeld van de praktijk door de video’s en foto’s.