Hamerheld

Beschrijving.

Voor elke klus staat Hamerheld klaar. Bij deze handige klusser is alles is mogelijk, denk bijvoorbeeld aan het leggen van een grasmat of het bouwen van een overkapping / veranda. Of het leggen van een vloer en het aanbouwen van een kantoorruimte.

Ons team heeft een overzichtelijke landingspagina voor ze ontworpen. Hier vindt de doelgroep direct waar ze naar opzoek zijn. Met de beeldbank die onze fotograaf heeft gemaakt creëren we eenheid en vertrouwen op de website.

In combinatie met de marketing campagnes die wij voor Hamerheld verzorgen op Google en Meta resulteert dat in gemiddeld 50 leads per maand voor een budget van € 150,- per maand.

Wil jij ook een website laten maken? Bekijk onze mogelijkheden of plan een digitale koffie. Wij staan klaar om jouw digitale dromen waar te maken!

Wat we hebben geleverd
  • WordPress website
  • Beeldbank
  • Google Ads
  • Meta Ads

Uitdaging.

Hamerheld is actief in heel de regio Amsterdam, het is belangrijk om dit goed te tonen. Daarnaast moet er een goed overzicht zijn van de vele verschillende diensten die ze bieden.

Hamerheld is startent en moet hierom nog een heleboel acquisitie doen voor nieuwe klanten.

Oplossing.

Door duidelijk toe te voegen in welke gebieden Hamerheld actief en hun diensten weer te geven creëren we zowel eenheid als duidelijkheid.

Door gebruik de maken van advertenties op Google en Meta zorgen we voor meer naamsbekendheid in de regio.

Impact.

Door de nieuwe website is het makkelijker om overzichtelijk de diensten en regio te bekijken en snel een afspraak te maken. Klanten vertrouwen de zaak sneller omdat er geen stock beeld meer aanwezig is.

De combinatie met het advertentie pakket zorgt voor een constante leadmachine waar zo’n 35% van de leads vertaalt naar klanten.