Krunk

Beschrijving.

Krunk maakt unieke cadeaus voor mensen die investeren in cryptocurrency. Het idee is ontstaan als grap, want elke cryptocurrency investeerder wil altijd voor zijn verjaardag een ‘bitcoin’. Met Krunk kan dat.

Ons team heeft een conversiegerichte webshop voor hen gebouwd. Hier tonen we overzichtelijk hun producten en ontvangen ze nieuwe bestellingen via de door ons gemaakte advertenties.

Wil jij ook een webshop laten maken? Bekijk onze mogelijkheden of plan een digitale koffie. Wij staan klaar om jouw digitale dromen waar te maken!

Wat we hebben geleverd
  • WordPress webshop
  • Meta Ads
  • TikTok Ads
  • Automation
  • SEO basic

Uitdaging.

Een conversiegerichte webshop ontwerpen en bouwen die zorgt voor maximale omzet uit het advertentiebudget.

Daarnaast wil Krunk graag gegevens van hun klanten opslaan in ActiveCampaign om te gebruiken voor automations.

Oplossing.

Met een uniek design onderscheid Krunk zich van soortgelijke webshops. Via advertenties sturen we potentiële klanten direct door naar de webshop.

Met ActiveCampaign creëren we de mogelijkheid om gemakkelijk automations toe te voegen.

Impact.

Met de nieuwe website is het gemakkelijk voor de doelgroep om te navigeren door de producten en deze direct aan te schaffen. Via de door ons verzorgde advertenties krijgen ze dagelijks bestellingen binnen.

Door een koppeling te maken met ActiveCampaign maken we het gemakkelijk voor Krunk om zelf nieuwsbrieven uit te sturen en automations bij te houden.