Maankoffie

Beschrijving.

De lekkerste koffie, komt niet van onze planeet, maar van de maan. Met deze unieke twist maakt Maankoffie de meest smaakvolle kop koffie die je ooit hebt geproefd.

Onze designers hebben een website ontworpen en gebouwd. Omdat er nog geen beelden aanwezig waren hebben we een fotoshoot gedaan op locatie. In combinatie met de door ons verzorgde Meta Ads krijgt Maankoffie dagelijks leads binnen voor nieuwe klanten.

Wil jij ook een website laten maken? Bekijk onze mogelijkheden of plan een digitale koffie. Wij staan klaar om jouw digitale dromen waar te maken!

Wat we hebben geleverd
  • WordPress website
  • Fotoshoot
  • Meta Ads
  • SEO basis

Uitdaging.

De website moet een unieke look en feel hebben. Alleen zijn er nog helemaal geen beelden aanwezig waardoor het verhaal niet ondersteund wordt.

Daarnaast is er nog helemaal geen naamsbekendheid en moet dit unieke koffiemerk nog onder de doelgroep gebracht worden.

Oplossing.

Door een fotoshoot op locatie te doen vullen we een beeldbank vol met toffe content die we kunnen gebruiken op de website.

De naamsbekendheid vergroten we via Meta Ads. Hier laten we zien wat het concept van Maankoffie inhoudt aan de doelgroep.

Impact.

Met deze unieke website maken we het makkelijker voor de doelgroep om koffie te bestellen. Dankzij de fotoshoot heeft de website veel meer sfeer en ondersteunen de beelden het verhaal.

De door ons verzorgde Meta Ads zorgen voor meer naamsbekendheid en leads.