NIIF

Beschrijving

NIIF start het Nederland-Israël Innovatiefonds voor het financieren van Europese durfkapitaaldeals (‘VC deals’) met kapitaal voornamelijk uit Israël. Hun intentie is een fonds van € 100 miljoen. Doel voor investeringen: Opschalings- en groeikapitaal om veelbelovende en snelgroeiende Europese bedrijven naar succes te begeleiden.

Wij hebben een overzichtelijk en professionele website ontworpen en gebouwd. Hier hebben we rekening gehouden met de informatie die een potentiële investeerder direct wilt lezen, hoe we deze persoon enthousiast maken over het aanbod en deze daarna converteren door ze de brochure te laten downloaden met meer informatie.

Industrie

Financieel

Bedrijfsnaam

NIIF

Wat we hebben geleverd
  • WordPress website
  • Grafisch ontwerp
  • SEO basic

Uitdaging

Een informatieve website bouwen waar iemand veel tekst met interesse blijft lezen en het ontwerpen van een brochure waar we duidelijke informatie over NIIF vertellen.

Oplossing

Door de vele teksten op de website te ondersteunen met verschillende visuals en andere vormen van lezen is het makkelijker en interessanter voor website bezoekers om alle informatie op de website tot zich te nemen.

De brochure is een ideaal middel om geïnteresseerde investeerders kennis te laten maken met het NIIF.

Impact

Omdat de website zich bevindt in een niche branche, hebben we ook een hoge conversieratio waar 3 op de 10 bezoekers de brochure downloaden.

Na de download van de brochure krijgen deze personen na een periode een mail of ze interesse hebben in de prospectus waarin alle details van de investering in staan. Hier is ook een hoge response op van 68%.

Bekijk wat opdrachtgevers over ons zeggen

mart van de Weijenberg
mart van de Weijenberg
21/09/2022
Meedenkend bedrijf wat snel werkt en initiatieven neemt.
Maik Bouwe
Maik Bouwe
20/09/2022
Sparketing is een betrouwbare partij waar ik fijn zaken mee doe! Leveren goed werk en komen altijd hun afspraken na.
Mathias Seignette
Mathias Seignette
20/09/2022
Dennis is een topper en helpt mijn bedrijf alarmed goed online. Thx!!
Zoubeir Telioui
Zoubeir Telioui
05/08/2022
Mooie website laten maken door Sparketing, goed bereikbaar en handelen snel naar je wensen. Daarnaast zeer behulpzaam en denken graag met je mee.
Sijmen de Boer
Sijmen de Boer
15/03/2022
Fijne ervaringen met Sparketing, ze hebben een snelle en functionele website voor me gemaakt. De communicatie was snel en duidelijk!
Maxime's Sushi
Maxime's Sushi
12/01/2022
Website met webshop laten maken. We hadden geen idee hoe we het wilde en het heeft echt super uitgepakt. Alleen met een logo heeft hij onze style perfect in de website gevormd. Helemaal blij. Reageert ook snel op e-mails en past snel aan wat je aangepast wil hebben!
Social Training Club
Social Training Club
18/12/2021
Nu al enkele maanden in contact met Dennis voor verschillende projecten. Tot nu toe nog niemand meegemaakt die beschikt over de expertise die Dennis heeft. Vriendelijk en makkelijk in de omgang en staat altijd klaar voor mij als het nodig is. 5 dik verdiende sterren.
Naomi Hamwijk
Naomi Hamwijk
31/07/2021
Dennis heeft een mooie website voor mij gebouwd waar ik ontzettend blij mee ben. Hij houdt heel goed rekening met de huisstijl en neemt dit goed mee door de hele website heen. De communicatie liep ontzettend vlot. Zeker een aanrader!
Femke Gondrie
Femke Gondrie
28/06/2021
Wij zijn erg blij met onze website. Dennis denkt met je mee en gaat snel voor je aan de slag!