NL Taaldiensten

Beschrijving.

De rechtszaal is zijn primaire werkterrein, daar voelt hij zich thuis. Daarnaast komt hij vaak bij de notaris of bij bedrijven over de vloer. Ook opsporingsdiensten, justitiële inrichtingen en ziekenhuizen zijn regelmatig opdrachtgevers. Zijn voornaamste doel; de boodschap naar de Duitstalige partij overbrengen.

Jelle van NL Taaldiensten heeft een simpele vraag; “kan Sparketing een hele simpele website maken voor zijn vertaalbureau?” Maar natuurlijk kunnen we dat, ons creatieve team heeft een minimalistische site ontworpen en gebouwd voor de Duits tolk.

Wil jij ook een website laten maken? Bekijk onze mogelijkheden of plan een digitale koffie. Wij staan klaar om jouw digitale dromen waar te maken!

Wat we hebben geleverd
  • WordPress website
  • SEO basis

Uitdaging.

Een hele simpele site bouwen met niet al te veel poes-pas en zonder veel content dat aanwezig is. Het is belangrijk om te voorkomen dat de website niet saai wordt.

Daarnaast willen ze graag lokaal gevonden worden door bedrijven via organische zoekresultaten.

Oplossing.

Met een minimalistische maar super stijlvolle website kan de tolk weer jaren vooruit.

Door gebruik te maken van de laatste Google technieken is NL Taaldiensten lokaal vindbaar.

Impact.

Met de nieuwe website is NL Taaldiensten weer helemaal up-to-date. Daarnaast worden ze lokaal gevonden door bedrijven die opzoek zijn naar een Duits tolk.