Starten met copywriting

Wanneer kies je voor copywriting?

Maak jij wel eens spelvouten zonder dat je het doorhebt? Grote kans van wel, en je bent niet de enige. Uit onderzoek blijkt dat 65% van alle bedrijven in Nederland spelfouten op hun website heeft staan en dat leads 80% slechter converteren wanneer ze spelfouten tegenkomen.

Maar dat is niet de enige reden waarom je moet kiezen voor een professionele copywriter. Zo geeft een copywriter een frisse blik op je content, haalt die alles uit SEO en heb je nooit meer een inspiratiecrisis. Bovendien brengt een copywriter structuur aan in je tone of voice.

We kunnen nog veel meer over copywriting vertellen, maar we kijken liever naar wat jouw bedrijf nodig heeft. Naar wat jouw digitale droom is.

Blogs die wél gelezen worden

Klinken pakkende teksten, nooit meer spelfouten en blog berichten die gevonden worden door Google als muziek in je oren? Dan kunnen wij je helpen.

Onze grammarista schrijft namelijk heel graag artikelen. Maar dan ook zo graag, dat ze echt tijd steekt in het doen van research over de onderwerpen waarover ze schrijft, de laatste SEO trends bespreekt met onze SEO expert en natuurlijk de artikelen schrijft. Hierdoor krijg jij het beste resultaat.