Een stelletje beroepsidioten met bakken ervaring

Onze missie

Jouw bedrijf succesvol online zonder zorgen.

Het internet is dé plek om snel en betaalbaar een breed publiek aan te spreken. Toch zijn veel ondernemers vandaag nog niet online vindbaar. Te weinig tijd? Geen idee waar te beginnen? Snappen we!

Daarom helpen wij je graag om zonder zorgen de stap naar online te zetten. Met all-in webdesign, webhosting en online marketing hebben wij alles in huis voor jouw digitale dromen.

Onze visie

Niet de grootste, maar de beste worden.

Sinds 2010 werken wij elke dag keihard en met veel passie aan sterke websites en optimale zichtbaarheid voor ondernemers. Met meer dan 1000 opgeleverde websites, kun jij rekenen op resultaten van de bovenste plank.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 4,9 van de 5 sterren. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor en stiekem ook wel trots op!

Strategisch partner

Echte meedenkers, samen zorgen we dat we anderen 5 stappen voor zijn.

Out of the box

We zijn een stelletje beroepsidioten met een behoorlijke dosis ervaring.

Doelen behalen

Want ieder succesverhaal begint het met eindpunt in gedachten.

Deadlines

Jij hebt vandaag een geweldig idee bedacht. Dit moet morgen online.

Denken aan onze aarde

In 2030 volledig energie neutraal zijn.

Als digitaal bureau zijn we ervan bewust dat alles wat wij doen energie kost. Zo gebruiken we cloud servers voor onze webhosting, gebruiken we allemaal computers met beeldschermen en zetten we onze bestanden in de cloud.

Dit alles kost natuurlijk energie. Daarom willen wij met behulp van groene energie in 2030 volledig energie neutraal zijn.

Maatschappelijk verantwoord

Iedereen met de juiste skills is welkom.

Wij vinden een diploma irrelevant in een creatieve functie. Wij kijken daarom naar de vaardigheden die een persoon in ons team heeft in plaats van een diploma. Daarnaast werken wij met een netwerk van Freelancers om projecten met deadlines te behalen.

Zie je dat ook wel zitten? Solliciteer dan nu op een van onze openstaande vacatures.

Benieuwd naar het ontstaan van Sparketing?

Ontdek waar onze roots liggen.

Februari 2007
Februari 2007

Begin ondernemen

Op 21 februari 2007 begint Dennis met ondernemen. Zo bouwt hij websites voor vrienden en bekenden in het programma Weebly.

Maart 2018
Maart 2018

Sparketing gevormd

Na meer dan 50 websites gemaakt te hebben en een diploma op zak is het tijd voor serieuze stappen. Dennis veranderd de naam van Boekhout webdesign naar Sparketing en gaat fulltime ondernemen.

Mei 2021
Mei 2021

Uitbreiding naar 6 medewerkers

Nog geen 3 jaar na de oprichting van Sparketing is het team gegroeid naar 6 medewerkers. En we zijn nog opzoek naar nieuw personeel, iets voor jou? Bekijk onze vacatures.

Ons team.

De gezichten achter Sparketing.

Dennis

Chief creatief

Stijn

Webtovenaar

Luka

Grammarista

Bo

Conversie held

Naomi

Kampioen leads vissen

Bubbel

Toetsenbord knuffelaar