Paviljoen het Buitenhuis

Beschrijving

Sfeervol, ongedwongen, en een prachtig uitzicht. Dat is Paviljoen het Buitenhuis. Bij Paviljoen het Buitenhuis doen ze er alles aan om van een feest een unieke dag te maken. Daarom bieden ze tal van belevingen aan waarmee ze feesten pas echt persoonlijk kan maken.

Onze designers hebben een website ontworpen en gebouwd. Op de website ontvang je een unieke beleving die de daadwerkelijke sfeer van de locatie nabootst. Daarnaast hebben we het gemakkelijk gemaakt voor website bezoekers om een duidelijk overzicht te krijgen van de vele verschillende mogelijkheden bij het Paviljoen.

Industrie

Evenementen

Bedrijfsnaam

Paviljoen het Buitenhuis

Wat we hebben geleverd
  • WordPress website
  • Fotografie
  • Videografie
  • Meta ads
  • Social media beheer
  • SEO basis

Uitdaging

De website moet de sfeer van deze unieke locatie goed weergeven.

Daarnaast is het belangrijk om de naamsbekendheid van het paviljoen te vergroten en aanvragen via de website mogelijk te maken.

Oplossing

Door het unieke design van de website proef je direct de sfeer van deze locatie. Deze wordt onder andere ondersteund door de vele afbeeldingen en videos op de website.

Met het uit handen nemen van het beheer van de social media kanalen ontzorgen we Paviljoen het Buitenhuis en vergroten we hun aanwezigheid op social media.

Daarnaast runnen we verschillende advertentiecampagnes ter promotie van de trouwlocatie en zorgen we voor nieuwe aanvragen.

Impact

Met deze razendsnelle custom website maken we het makkelijk voor website bezoekers om direct in contact te komen met de locatie.

Onder andere door het bereik van organische en betaalde berichten op social media zorgen we voor een constante stroom met aanvragen voor de locatie.

Bekijk wat opdrachtgevers over ons zeggen

mart van de Weijenberg
mart van de Weijenberg
21/09/2022
Meedenkend bedrijf wat snel werkt en initiatieven neemt.
Maik Bouwe
Maik Bouwe
20/09/2022
Sparketing is een betrouwbare partij waar ik fijn zaken mee doe! Leveren goed werk en komen altijd hun afspraken na.
Mathias Seignette
Mathias Seignette
20/09/2022
Dennis is een topper en helpt mijn bedrijf alarmed goed online. Thx!!
Zoubeir Telioui
Zoubeir Telioui
05/08/2022
Mooie website laten maken door Sparketing, goed bereikbaar en handelen snel naar je wensen. Daarnaast zeer behulpzaam en denken graag met je mee.
Sijmen de Boer
Sijmen de Boer
15/03/2022
Fijne ervaringen met Sparketing, ze hebben een snelle en functionele website voor me gemaakt. De communicatie was snel en duidelijk!
Maxime's Sushi
Maxime's Sushi
12/01/2022
Website met webshop laten maken. We hadden geen idee hoe we het wilde en het heeft echt super uitgepakt. Alleen met een logo heeft hij onze style perfect in de website gevormd. Helemaal blij. Reageert ook snel op e-mails en past snel aan wat je aangepast wil hebben!
Social Training Club
Social Training Club
18/12/2021
Nu al enkele maanden in contact met Dennis voor verschillende projecten. Tot nu toe nog niemand meegemaakt die beschikt over de expertise die Dennis heeft. Vriendelijk en makkelijk in de omgang en staat altijd klaar voor mij als het nodig is. 5 dik verdiende sterren.
Naomi Hamwijk
Naomi Hamwijk
31/07/2021
Dennis heeft een mooie website voor mij gebouwd waar ik ontzettend blij mee ben. Hij houdt heel goed rekening met de huisstijl en neemt dit goed mee door de hele website heen. De communicatie liep ontzettend vlot. Zeker een aanrader!
Femke Gondrie
Femke Gondrie
28/06/2021
Wij zijn erg blij met onze website. Dennis denkt met je mee en gaat snel voor je aan de slag!