Website laten maken in Geldermalsen

Tijd om een nieuwe website te laten maken in Geldermalsen?

Ben jij van plan te starten met een nieuwe website of wil jij weer verliefd worden op je huidige website? Laat ons je helpen! Wij zijn Sparketing, een full-service marketingbureau uit ‘s-Hertogenbosch en wij bouwen pixel perfecte websites voor gedreven ondernemers.

Samen met onze UX designer, webdeveloper en SEO expert bouwen we jouw website in WordPress. Door de geweldige gebruiksvriendelijkheid kun je, ook als je minder digitale ervaring hebt, heel eenvoudig je website zelf onderhouden.

Geen wurgcontracten, afspraken die niet nagekomen worden of andere poespas. Neem het vooral niet zomaar van ons aan, lees de reviews maar die jouw voorgangers voor je hebben achtergelaten. Onze opdrachtgevers beoordelen ons namelijk met een 4,9 van de 5 sterren.

Tijd om jouw website te bouwen in Geldermalsen

We beginnen met een persoonlijke kick-off meeting in hartje ‘s-Hertogenbosch, waarin we kennismaken met elkaar en een goede brainstormsessie houden.

Wat zijn je wensen en wat zijn de mogelijkheden? Zodra dat duidelijk is, doorlopen we de volgende vier fases: strategie, design, development en implementatie.

Samen met ons jonge team vol met gedreven experts bouwen we een website precies aansluit bij jouw digitale dromen. Beloofd!

Welk pakket past het beste bij jou?

Onze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld, zo is er voor elke ondernemer een pakket dat perfect aansluit.

Voor zzp’ers en ondernemers die een betaalbare website willen laten maken zonder onnodige poespas.


 • Geen gedoe
 • In 7 dagen online
 • Inclusief 1 correctieronde
 • Koppeling met social media

Voor ondernemers en organisaties die willen investeren in een op maat vormgegeven zakelijke website.


 • Conversiegericht
 • In 21 dagen online
 • Creatieve vormgeving
 • Vloeiende animaties

Voor organisaties die het proces van strategie, vormgeving en ontwikkeling van hun website uit handen willen geven.


 • Voor het ‘WAUW’. effect
 • Levertijd in overleg
 • 100% maatwerk
 • Strategisch plan

Website laten maken in Geldermalsen

Onze ervaren SEO expert werkt nauw samen met onze webdesigner om ervoor te zorgen dat jouw website voldoet aan de nieuwste technieken en trends. Wij begrijpen dat een website meer is dan alleen een visuele representatie van jouw bedrijf. Het is ook een belangrijk marketinginstrument en een belangrijke bron van leads en verkoop.

Daarom zorgen wij ervoor dat jouw website niet alleen er fris uitziet en goed werkt, maar ook goed scoort in zoekmachines zoals Google. Door de combinatie van onze SEO-expertise en webdesign vaardigheden garanderen wij dat jouw website zal opvallen bij zowel zoekmachines als bezoekers.

Digitale-koffie-plannen
Website-laten-onderhouden-sparketing

De afronding van je website

Na de oplevering van je website ben je niet van ons afhankelijk, je kunt zelf gemakkelijk je website beheren. Wil je liever ontzorgt worden? Geen probleem! Met ons onderhoudspakket regelen wij de back-up’s, updaten we je website en houden wij je website veilig. Als je iets wilt veranderen op je website kun je ons simpelweg mailen, appen of bellen en dan doen wij de rest!

Gaan jouw digitale dromen nog verder dan enkel een website? Geen probleem! Ons team bestaat uit experts in online online. We helpen je graag met een op maat gemaakte strategie. Aan de slag met advertenties? Geen probleem! Starten met e-mail marketing? Doen we! Wil je eindigen op de eerste pagina van Google? We helpen je met het gehele proces!