Social Training Club

Beschrijving.

De Social Training Club is een beweging van gelijkgestemde individuen die training delen als een gemeenschappelijke passie. Hun missie is om de community te inspireren zodat ze elke dag aan een betere versie van zichzelf werken. Dit bereiken ze door kennis te delen, samen te trainen en elkaar te motiveren.

Ons team heeft een conversiegerichte webshop voor ze gebouwd. Hier tonen we overzichtelijk hun producten en ontvangen ze nieuwe bestellingen via de door ons gemaakte advertenties. Deze data wordt via automations in hun ActiveCampaign geladen.

Wil jij ook een webshop laten maken? Bekijk onze mogelijkheden of plan een digitale koffie. Wij staan klaar om jouw digitale dromen waar te maken!

Wat we hebben geleverd
  • WordPress webshop
  • Meta Ads
  • Automation
  • SEO basic

Uitdaging.

Een conversiegerichte webshop ontwerpen en bouwen die zorgt voor maximale omzet uit het advertentiebudget.

Daarnaast wilt Social Training Club graag gegevens van hun klanten opslaan in ActiveCampaign om te gebruiken voor automations.

Oplossing.

Met een uniek design onderscheiden zij zich van soortgelijke communities. Via advertenties sturen we potentiële klanten direct door naar de webshop.

Met ActiveCampaign creëren we de mogelijkheid om gemakkelijk automations toe te voegen.

Impact.

Met de nieuwe website is het gemakkelijk voor de doelgroep om te navigeren door de producten en diensten. Deze kunnen zij dan direct aanschaffen. Via de door ons verzorgde advertenties krijgt Social training club dagelijks bestellingen binnen.

Door een koppeling te maken met ActiveCampaign maken we het gemakkelijk voor Social Training Club om zelf nieuwsbrieven uit te sturen en automations bij te houden.