Sushito

Beschrijving.

Hoe een Mexicaanse, Japanse en Hawaiiaanse man de beste Poké Bowls en Sushi Burrito’s creëerden. Dat is het verhaal van Sushito. Dankzij hun unieke gerechten spreiden ze snel over het land, met inmiddels al meer dan 8 locaties door heel het land.

Onze designers hebben een website ontworpen en gebouwd met de focus op sfeer overbrengen. Op de website willen we de doelgroep het gevoel geven of ze al in het restaurant van Sushito zitten.

Wil jij ook een website laten maken? Bekijk onze mogelijkheden of plan een digitale koffie. Wij staan klaar om jouw digitale dromen waar te maken!

Wat we hebben geleverd
  • WordPress website
  • Meertalig
  • Meta Ads
  • SEO basis

Uitdaging.

De website moet de uitstraling hebben van het restaurant met een uitgebreid menu dat te bekijken moet zijn op de website.

Vanwege de harde groei zijn ze altijd opzoek naar personeel, daarom moet er een constante stroom aan sollicitaties zijn.

Oplossing.

Door de huisstijl kleuren goed te gebruiken over de website in combinatie met de geweldige content creëer je de sfeer van het restaurant goed na.

Met Meta Ads promoten wij de openstaande vacatures onder de doelgroep.

Impact.

Met deze nieuwe website laat Sushito zien dat ze een uitgebreid menu hebben. Onder elk product staat een unieke pagina met de inhoud van het gerecht.

Via de door ons beheerde Meta advertenties zorgen we voor een constante stroom aan sollicitaties en naamsbekendheid.