Sushito

Beschrijving

Hoe een Mexicaanse, Japanse en Hawaiiaanse man de beste Poké Bowls en Sushi Burrito’s creëerden. Dat is het verhaal van Sushito. Dankzij hun unieke gerechten spreiden ze snel over het land, met inmiddels al meer dan 8 locaties door heel het land.

Onze designers hebben een website ontworpen en gebouwd met de focus op sfeer overbrengen. Op de website willen we de doelgroep het gevoel geven of ze al in het restaurant van Sushito zitten.

Industrie

Horeca

Bedrijfsnaam

Sushito

Wat we hebben geleverd
  • WordPress website
  • Meertalig CMS
  • Meta Ads
  • SEO basis

Uitdaging

De website moet de uitstraling hebben van het restaurant met een uitgebreid menu dat te bekijken moet zijn op de website.

Vanwege de harde groei zijn ze altijd opzoek naar personeel, daarom moet er een constante stroom aan sollicitaties zijn.

Oplossing

Door de huisstijl kleuren goed te gebruiken over de website in combinatie met de geweldige content creëer je de sfeer van het restaurant goed na.

Met Meta Ads promoten wij de openstaande vacatures onder de doelgroep.

Impact

Met deze nieuwe website laat Sushito zien dat ze een uitgebreid menu hebben. Onder elk product staat een unieke pagina met de inhoud van het gerecht.

Via de door ons beheerde Meta advertenties zorgen we voor een constante stroom aan sollicitaties en naamsbekendheid.

Bekijk wat opdrachtgevers over ons zeggen

mart van de Weijenberg
mart van de Weijenberg
21/09/2022
Meedenkend bedrijf wat snel werkt en initiatieven neemt.
Maik Bouwe
Maik Bouwe
20/09/2022
Sparketing is een betrouwbare partij waar ik fijn zaken mee doe! Leveren goed werk en komen altijd hun afspraken na.
Mathias Seignette
Mathias Seignette
20/09/2022
Dennis is een topper en helpt mijn bedrijf alarmed goed online. Thx!!
Zoubeir Telioui
Zoubeir Telioui
05/08/2022
Mooie website laten maken door Sparketing, goed bereikbaar en handelen snel naar je wensen. Daarnaast zeer behulpzaam en denken graag met je mee.
Sijmen de Boer
Sijmen de Boer
15/03/2022
Fijne ervaringen met Sparketing, ze hebben een snelle en functionele website voor me gemaakt. De communicatie was snel en duidelijk!
Maxime's Sushi
Maxime's Sushi
12/01/2022
Website met webshop laten maken. We hadden geen idee hoe we het wilde en het heeft echt super uitgepakt. Alleen met een logo heeft hij onze style perfect in de website gevormd. Helemaal blij. Reageert ook snel op e-mails en past snel aan wat je aangepast wil hebben!
Social Training Club
Social Training Club
18/12/2021
Nu al enkele maanden in contact met Dennis voor verschillende projecten. Tot nu toe nog niemand meegemaakt die beschikt over de expertise die Dennis heeft. Vriendelijk en makkelijk in de omgang en staat altijd klaar voor mij als het nodig is. 5 dik verdiende sterren.
Naomi Hamwijk
Naomi Hamwijk
31/07/2021
Dennis heeft een mooie website voor mij gebouwd waar ik ontzettend blij mee ben. Hij houdt heel goed rekening met de huisstijl en neemt dit goed mee door de hele website heen. De communicatie liep ontzettend vlot. Zeker een aanrader!
Femke Gondrie
Femke Gondrie
28/06/2021
Wij zijn erg blij met onze website. Dennis denkt met je mee en gaat snel voor je aan de slag!