Zorg op Maat

Beschrijving.

De ontwikkeling van kinderen verloopt niet altijd vanzelf. Een kind kan problemen hebben met allerlei dagelijkse activiteiten, zoals aan- en uitkleden, eten, schrijven of zelfstandig spelen. Soms is een extra duwtje in de rug genoeg om weer mee te kunnen komen. De ergotherapeuten van Zorg op Maat helpen zowel ouders als kinderen weer op weg.

Onze designers hebben een unieke website gemaakt voor de praktijk. Hier bekijk je snel en overzichtelijk de verschillende therapieën die ze aanbieden of vindt de doelgroep direct antwoord op hun twijfels via de hulpvragen.

Wil jij ook een website laten maken? Bekijk onze mogelijkheden of plan een digitale koffie. Wij staan klaar om jouw digitale dromen waar te maken!

Wat we hebben geleverd
  • WordPress website
  • SEO basic

Uitdaging.

De praktijk beschikt over meerdere therapeuten en behandelingen. Dit wilt de praktijk goed in zicht brengen bij de doelgroep.

Daarnaast is het belangrijk dat zowel kinderen als ouders gemakkelijk door de website kunnen navigeren en antwoord op hun vragen krijgen.

Oplossing.

Door gebruik te maken van lichte tinten en veel content zoals afbeeldingen en video’s krijgt elke websitebezoeker direct een vertrouwd gevoel.

Door een duidelijke splitsing te maken bij de hulpvragen kan iedereen gemakkelijk navigeren over de website.

Impact.

Een snelle en overzichtelijke website die bij elke doelgroep goed aanslaat en daarnaast vertrouwen wekt onder de doelgroep.